Spring 2019 CTE Post Assessments

May 29th-June 3rd

 

Tuesday, May 28 

1st Period: 8:00-10:05    (125 min for review)

2nd Period: 10:11-11:40 (89 min)

Lunch (30 min) + 3rd (89 min)

3rd Period   11:46-1:45

            1st Lunch          11:46-12:16

            2nd Lunch         1:15-1:45

4th Period   1:51-3:20 (89 min)

 

Wednesday, May 29

1st Period Exams 8:00-12:30

Lunch               12:38-1:08 (30 min)

2nd Period        1:15-3:20 (125 min for review)

 

Thursday, May 30

2nd Period Exams 8:00-12:30

Lunch               12:38-1:08 (30 min)

3rd Period        1:15-3:20 (125 min for review)

 

Friday, May 31

3rd Period Exams 8:00-12:30

Lunch               12:38-1:08 (30 min)

4th Period        1:15-3:20 (125 min for review)

 

 

Monday, June 3

              4th Period Exams 8:00-12:30

               Lunch   12:38-1:08 (30 min)

               1st Period  1:14-1:52 (38 min)

               2nd Period  1:58-2:36 (38 min)

               3rd Period  2:42-3:20 (38 min)

              

Tuesday, June 4, Make up Day

Make-up sessions for any missed tests.

Bell Schedule to be decided.